دستور پخت پودینگ زعفرانی
دستور پخت پودینگ نشاسته زعفرانی
احتمالا شمام عادت دارین که بعد از نوش جان کردن غذا، یک دسر شیرین میل کنید. عادت بدی نیست فقط مواظب چاقی و اضافه وزن خودتون باشید. البته اگه مهمونی دارین که حتما دسر رو تو برنامتون قرار بدین. ایرونی جماعت از قدیم الایام شهره بوده به مهمون نوازی و همه جوره پذیرایی کردن از مهمون! (واضحه که لازم به تاکید روی پرهیز از تجملات نداریم چون همتون می دونید که تجمل پدیده قشنگی نیست.)
امروز زعفروش قصد داره از یک دسر خوشمزه حرف بزنه، اونم با دوست با ارزشمون زعفران. همون طور که می دونید پودینگ ها از دسر های محبوب هستن. خوشگل، خوشمزه، آسون پخت
مواد لازم برای تهییه پودینگ نشاسته زعفرانی
شیر: شش لیوان
نشاسته: یک لیوان
زعفران دم کرده
تخم مرغ: سه تا دونه
پودر قند: یک لیوان
نمک: یکوچولو (مثلا نصف قاشق چایخوری)
خامه: 100 گرم
طرز تهیۀ پودینگ نشاستۀ خانگی
اول از همه نشاسته ها رو تو شیر حل کنید. نکتۀ مهم اینه که شیر باید سرد باشه. خوبِ خوب هم بزنید تا نشاسته ها کاملا تو شیر حل بشن. بعدش همون بلایی که سر نشاسته آوردید رو سر شکر هام بیارید. حالا محلول شیر و نشاسته و شکر رو روی شعله بگذارید تا بجوش بیاد. نمک هم داخلش بریزید. تو مدتی که روی شعله است باید حسابی همش بزنید مبادا ته بگیره.
حالا نوبتی هم باشه نوبت تخم مرغه. زردۀ تخم مرغ ها رو جدا کنید و خوب هم بزنید و بعدش با گل سرسبد محفل پودینگی، یعنی زعفران دم کرده به مواد قبلی اضافه کنید. منتظر بمونید رنگش کم کم تغییر کنه. وقتی آماده شد با قالب های خوشگل و ایده های ناب و خاص خودتون تزئینش کنید. سفرتون همیشه پر برکت و زیبا باشه به لطف خدا.