طرز تهیه کوکی نارگیلی
طرز تهیه کوکی نارگیلی خوشمزه و نرم در منزل
کوکی نارگیلی یکی از شیرینی های خوشمزه و بسیار عالی است که می تواند گزینه مناسبی برای عید نوروز و پذیرایی از مهمان ها باشد. این شیرینی به راحتی و با مواد اولیه ساده تهیه می شود و به خاطر بافت نرم و متفاوتی که دارد مورد توجه قرار گرفته است. از این رو قصد داریم در این مطلب به ارائه طرز تهیه کوکی نارگیلی خانگی بپردازیم که امیدواریم این دستور امتحان شده و عالی بتواند راهنمای مناسبی برای شما عزیزان برای پخت شیرینی نارگیلی با این روش متفاوت باشد.
مواد لازم برای پخت کوکی نارگیلی :
سفیده تخم مرغ : ۵ عدد
پودر قند : یک لیوان (۱۷۰ گرم)
روغن جامد یا کره : دو سوم لیوان (۸۰ گرم)
آرد سفید : ۱۶۰ گرم
پودر نارگیل : ۵ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم)
وانیل : به میزان لازم
طرز تهیه کوکی نارگیلی خانگی با طعمی بی نظیر :
برای پخت این شیرینی خوشمزه ابتدا کره یا روغن را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا کمی نرم شوند، سپس آن را با پودر قند الک شده و وانیل مخلوط نموده و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. حال در ظرفی جداگانه سفیده تخم مرغ را به قدری هم بزنید تا کامل پف کند و در صورت برگرداندن ظرف سفیده از آن بیرون نریزد.حال سفیده هم زده شده را به مواد روغن و پودر قند اضافه نمایید. می هم بزنید و سپس پودر قند را اضافه کنید. بعد از کمی هم زدن، آرد الک شده را نیز افزوده و مخلوط نمایید.
مواد کوکی های ما آماده است، آنها را با استفاده از قیف بدون ماسوره روی سینی فر با فاصله بریزید و روی آن کمی پودر پسته بپاشید و در فر ۱۶۰ درجه قرار دهید.بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کوکی های ما آماده است. بعد از خنک شدن آنها را از سینی جدا نمایید.